Jeg ønsker jobb!

Her er min åpen søknad for din bedrift – ta kontakt for CV

Hei,

Mitt navn er Hermann Kjennset, jeg er 21 år og fullfører bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse våren 2020. Innenfor dette er jeg spesialisert i digital markedsføring, og mener derfor at mine ferdigheter kan komme til nytte hos dere. I løpet av studiet har jeg blant annet fått kunnskap innen service, salg, kundeforståelse, ledelse og digital markedsføring. Jeg er ung, men føler jeg har mye å bidra med og jeg er klar for nye utfordringer.

Gjennom studiet har jeg fått mye erfaring med gruppearbeid, og trives godt i samarbeid med andre. Min rolle i gruppearbeid har ofte vært å lede gruppen i ønsket retning, og sørge for at vi sammen kan komme frem til det beste resultatet. Som seriøs heltidsstudent har jeg også stor erfaring med å drive med flere prosjekter samtidig, og mener jeg takler å overholde tidsfrister og jobbe strukturert meget bra. Individuelle prosjekter takler jeg også meget bra, da jeg liker å ha mye ansvar.

Teknologi er noe jeg brenner for, og har både gjennom fritid og skole tilegnet meg et bredt spekter av IT-ferdigheter, blant annet i Photoshop, Office, Excel. IT er noe jeg lærer raskt og bruker mye tid på for å holde meg oppdatert på nye løsninger. Presisjon og kvalitet er noe jeg verdsetter i alle aspekter av livet, og ønsker å bidra med dette i deres bedrift. Jeg har alltid vært interessert i å gjøre folk oppmerksomme på smarte løsninger og gode produkter, og jeg har fått høre mange ganger at jeg er flink til å overbevise personer om disse tingene.

Andre ville beskrevet meg som en ærlig, pliktoppfyllende og sosial person som ønsker å inkludere andre. Jeg er arbeidsom, men ser verdien i å koble av også. På fritiden liker jeg derfor å være aktiv med blant annet alpint og golf, i tillegg til å være med familie og venner.

Håper jeg kan være rett person for dere! Jeg stiller gjerne til intervju, og kan begynne i jobben når som helst. Kontakt meg gjerne på telefon: 94488045 eller epost: hermann.98@hotmail.com hvis det er noe mer dere lurer på enn så lenge.

Med vennlig hilsen
Hermann Kjennset

Share this Post

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.